-
Akció!
Fűszer
Boróka bogyó 50g
A bogyókat fokhagymával, rozmaringgal, majorannával keverve sültek és szárnyasok fûszerezésére használják.
-
Akció!
Fűszer
Borsikafű ( csombor) morzsolt 30g
Íze, illata a borsra emlékeztet, ezért diétás ételek, saláták, fûszerezésére kiváló.
-
Akció!
Fűszer
Borsmenta morzsolt 30g
A borsmentát levesek, saláták és zöldséges ételek ízesítésére használhatjuk
-
Akció!
Fűszerek
Citromnád vágott 30g
Ha a citromnád levelét megvágjuk vagy megtörjük, megjelenik citrusos illata, amellyel citromzamatot ad a vele fõzött ételeknek.
A citromnád kemény levele nyersen fogyasztásra alkalmatlan, ha darabokban kerül felhasználásra, akkor azt tálalás elõtt el szokták távolítani.
A citromnád termékünk 1-2 cm-es darabokra vágott levelekbõl áll.
-
Akció!
Fűszer
Görögszéna levél morzsolt 30g
A borsmentát levesek, saláták és zöldséges ételek ízesítésére használhatjuk
-
Akció!
Fűszer
Kakukkfű morzsolt 30g
A kakukkfû jól kombinálható petrezselyemmel és babérral. Adjuk sûrû hús- és egyéb levesekhez, pácokhoz, töltelékekhez, mártásokhoz. Mértékkel bánjunk vele, mert frissen nagyon erõs az íze.
-
Akció!
Fűszer
Petrezselyem morzsolt 30g
Frissen és szárított állapotban levesekhez, töltelékek, fõzelékek, fõtt és pirított burgonya, tojásételek, saláták ízesítésére, liba, kacsa, csirkesütésekor és ételek díszítésére használjuk.
-
Akció!
Fűszer
Rozmaring morzsolt 30g
A rozmaringot használhatjuk mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gombás- és halételek fûszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére, továbbá zsályával és hagymával pácok, szószok, bárány-, és birkahúsból készített ételek, vadhúsok (õz, szarvas, nyúlhúsok), ízesítésére, illatosítására. Fõleg a mediterrán konyhára; azon belül a francia és olasz ételekre jellemzõ.
-
Akció!
Fűszer
Rozmaring őrölt 30g
A rozmaringot használhatjuk mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gombás- és halételek fûszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére, továbbá zsályával és hagymával pácok, szószok, bárány-, és birkahúsból készített ételek, vadhúsok (õz, szarvas, nyúlhúsok), ízesítésére, illatosítására. Fõleg a mediterrán konyhára; azon belül a francia és olasz ételekre jellemzõ.
-
Akció!
Fűszer
Zsálya morzsolt 30g
A zsálya nagyon jól megy a paradicsomos ételekhez, jó alkotóeleme az olaszos paradicsomos mártásoknak. Az olasz frittatákban, rizottókban is gyakori fûszer, pizzákhoz is szokás használni. De a húsos ragukhoz vagy levesekhez is nagyon jól illik a zsálya.
Fűszer
Mind a(z) 10 találat megjelenítve