Mind a(z) 10 találat megjelenítve

  • Akció!
    Fűszer

    Boróka bogyó 50g

    A bogyókat fokhagymával, rozmaringgal, majorannával keverve sültek és szárnyasok fûszerezésére használják.

  • Akció!
    Fűszer

    Borsikafű ( csombor) morzsolt 30g

    Íze, illata a borsra emlékeztet, ezért diétás ételek, saláták, fûszerezésére kiváló.

  • Akció!
    Fűszer

    Borsmenta morzsolt 30g

    A borsmentát levesek, saláták és zöldséges ételek ízesítésére használhatjuk

  • Akció!
    Fűszerek

    Citromnád vágott 30g

    Ha a citromnád levelét megvágjuk vagy megtörjük, megjelenik citrusos illata, amellyel citromzamatot ad a vele fõzött ételeknek.

    A citromnád kemény levele nyersen fogyasztásra alkalmatlan, ha darabokban kerül felhasználásra, akkor azt tálalás elõtt el szokták távolítani.

    A citromnád termékünk 1-2 cm-es darabokra vágott levelekbõl áll.

  • Akció!
    Fűszer

    Görögszéna levél morzsolt 30g

    A borsmentát levesek, saláták és zöldséges ételek ízesítésére használhatjuk

  • Akció!
    Fűszer

    Kakukkfű morzsolt 30g

    A kakukkfû jól kombinálható petrezselyemmel és babérral. Adjuk sûrû hús- és egyéb levesekhez, pácokhoz, töltelékekhez, mártásokhoz. Mértékkel bánjunk vele, mert frissen nagyon erõs az íze.

  • Akció!
    Fűszer

    Petrezselyem morzsolt 30g

    Frissen és szárított állapotban levesekhez, töltelékek, fõzelékek, fõtt és pirított burgonya, tojásételek, saláták ízesítésére, liba, kacsa, csirkesütésekor és ételek díszítésére használjuk.

  • Akció!
    Fűszer

    Rozmaring morzsolt 30g

    A rozmaringot használhatjuk mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gombás- és halételek fûszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére, továbbá zsályával és hagymával pácok, szószok, bárány-, és birkahúsból készített ételek, vadhúsok (õz, szarvas, nyúlhúsok), ízesítésére, illatosítására. Fõleg a mediterrán konyhára; azon belül a francia és olasz ételekre jellemzõ.

  • Akció!
    Fűszer

    Rozmaring őrölt 30g

    A rozmaringot használhatjuk mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gombás- és halételek fûszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére, továbbá zsályával és hagymával pácok, szószok, bárány-, és birkahúsból készített ételek, vadhúsok (õz, szarvas, nyúlhúsok), ízesítésére, illatosítására. Fõleg a mediterrán konyhára; azon belül a francia és olasz ételekre jellemzõ.

  • Akció!
    Fűszer

    Zsálya morzsolt 30g

    A zsálya nagyon jól megy a paradicsomos ételekhez, jó alkotóeleme az olaszos paradicsomos mártásoknak. Az olasz frittatákban, rizottókban is gyakori fûszer, pizzákhoz is szokás használni. De a húsos ragukhoz vagy levesekhez is nagyon jól illik a zsálya.