Showing 1–12 of 19 results

  • Fűszerek , Fűszerkeverék

    Advieh perzsa fűszerkeverék

    Fûszer keverékeink só, ízfokozó, csomósodásgátló, és egyéb adalékanyag mentesek. Kizárólag kiváló minõségû, frissen õrölt fûszereket tartalmaznak.

    Advieh perzsa fûszerkeverék

    Összetevõk: Fahéj, szerecsendió, feketebors, kardamom, kurkuma, római kömény

  • Egyéb , Élelmiszerek

    Aleksa egész articsóka konzerv 425gr

    Összetétel: articsóka, víz, só, citromsav, aszkorbinsav

  • Fűszerek , Fűszerkeverék

    Baharat fűszerkeverék

    Fûszereink ízfokozó és egyéb adalékanyag mentesek. Kizárólag kiváló minõségû alapanyagok. Az egész fûszereket, helyben frissen õröljük.
    Arab ízvilágú fûszerkeverék. Ez az aromás és borsos fûszerkeverék ideális arab hangulatú ételekhez. Ízharmóniájának köszönhetõen tökéletes száraz pácnak grillezett húsokhoz vagy vajas csirkéhez.szerecsendiófeket bors koriandercsemege paprikaszegfûszegrómai köménychili pehelyfahéj
    kardamom
    Tudj meg többet itt!

  • Élelmiszerek , India

    Csicseriborsó

    Több ezer éve ismert, már az ókorban is fogyasztották. Hazánkban az 1300-as években jelent meg cicer borsó néven, mégsem terjedt el igazán a gasztronómiában, inkább takarmányként használták.Szárítva és elõfõzve, konzerv formában kapható.

  • Egyéb , Élelmiszerek

    Csicseriborsó sós lében 400gr

    Novi csicseriborsó sós lében 400gr

    összetétel: csicseriborsó, víz, só

  • Fűszer , Fűszerek

    Fekete kömény – Nigella sativa

    Az indiai és az arab konyha fûszere. A Nigella sativa (feketemag) gyógyító ereje, egyik legizgalmasabb valamennyi gyógynövény közül. Az elmúlt idõkben, a tudomány vizsgálta a Nigella sativa (feketemag) olajat és több mint 100 gyógyító összetevõt állapítottak meg, amely hatékonyan gyógyítja az allergiától kezdve krónikus bõrpanaszok közül többek között a pikkelysömört és az ekcémát, több súlyos betegséget, beleértve a rákt és …

  • Fűszer , Fűszerek

    Görögszéna mag egész

    Indiában, Pakisztánban a currybe teszik csípõs, fûszeres ízéért.
    Használják étvágygerjesztõ hatásáért is, kóros lefogyás ellen.

  • Fűszer , Fűszerek

    Görögszéna mag őrölt

    fIndiában, Pakisztánban a currybe teszik csípõs, fûszeres ízéért.
    Használják étvágygerjesztõ hatásáért is, kóros lefogyás ellen.

  • Fűszerek , Fűszerkeverék

    Gyros fűszerkeverék

    Fûszer keverékeink só, ízfokozó, csomósodásgátló, és egyéb adalékanyag mentesek. Kizárólag kiváló minõségû, frissen õrölt fûszereket tartalmaznak.
    A Földközi tenger keleti részének jellegzetes fûszer keveréke. Használhatjuk, csirkéhez, bárányhoz, sertéshez egyaránt. Nem csak az álló nyárson sütött húsokhoz!
    Összetevõk:
    õrölt paprika,
    koriander,
    római kömény,
    fokhagymapor,
    oregáno,
    kakukkfû,
    fahéj,
    szerecsendió

  • Fűszer , Fűszerek

    Kardamom zöld egész

    A közel-keleti és az indiai konyha egyik legfontosabb fûszere. Ízesíthetünk vele húsokat, zöldségeket de a párolt rizsnek is különösen finom ízt ad. A Közel-Keleten a feketekávé elengedhetetlen ízesítõje.

  • Fűszerek , Fűszerkeverék

    Libanoni 7 fűszerkeverék

    Fûszerkeverékeink só, ízfokozó, csomósodásgátló, és egyéb adalékanyag mentesek. Kizárólag kiváló minõségû, frissen õrölt fûszereket tartalmaznak.
    Libanoni 7 fûszerkeverék
    A libanoniak klasszikus, kedvenc fûszerkeveréke, Libanonon belül is változnak az összetételek. Használhatjuk húsokon, csirkén, bárányon, marhahúson, de kiváló halon is.
    Összetevõk:
    szerecsendió,
    gyömbér,
    szegfûbors,
    görögszéna,
    fahéj,
    szegfûszeg,
    feketebors

  • Fűszerek , Fűszerkeverék

    Ras El Hanout fűszerkeverék, fűszer

    Fûszereink ízfokozó és egyéb adalékanyag mentesek. Kizárólag kiváló minõségû alapanyagok. Az egész fûszereket, helyben frissen õröljük.
    Észak-Afrikai fûszerkeverék. Nem létezik egy megadott fûszerkombináció melybõl készítik a Ras el Hanoutot. Általában minden boltnak, csoportnak vagy személynek saját titkos receptje van, mely különbözõ fûszerkombinációkat használ.kubebabors,
    koriander,
    gyömbér,
    feketebors,
    római kömény,
    nigella,
    kardamom,
    guineai bors,
    édeskömény,
    szerecsendió,
    galanga,
    berkenye,
    csillagánizs,
    szegfûszeg,
    fahéj,
    narancsvirág,
    fahéjvirág,
    babérlevél,
    levendulavirág