Showing all 8 results

  • Fűszerek , Fűszerkeverék

    Advieh perzsa fűszerkeverék 60g

    Fûszer keverékeink só, ízfokozó, csomósodásgátló, és egyéb adalékanyag mentesek. Kizárólag kiváló minõségû, frissen õrölt fûszereket tartalmaznak.

    Advieh perzsa fûszerkeverék

    Összetevõk: Fahéj, szerecsendió, feketebors, kardamom, kurkuma, római kömény

  • Egyéb , Élelmiszerek

    Aleksa egész articsóka konzerv 425gr

    Összetétel: articsóka, víz, só, citromsav, aszkorbinsav

  • Fűszer , Fűszerek

    Fekete kömény – Nigella sativa 50g

    Az indiai és az arab konyha fûszere. A Nigella sativa (feketemag) gyógyító ereje, egyik legizgalmasabb valamennyi gyógynövény közül. Az elmúlt idõkben, a tudomány vizsgálta a Nigella sativa (feketemag) olajat és több mint 100 gyógyító összetevõt állapítottak meg, amely hatékonyan gyógyítja az allergiától kezdve krónikus bõrpanaszok közül többek között a pikkelysömört és az ekcémát, több súlyos betegséget, beleértve a rákt és …

  • Fűszer , Fűszerek

    Görögszéna mag egész 40g

    Indiában, Pakisztánban a currybe teszik csípõs, fûszeres ízéért.
    Használják étvágygerjesztõ hatásáért is, kóros lefogyás ellen.

  • Fűszer , Fűszerek

    Görögszéna mag őrölt 30g

    fIndiában, Pakisztánban a currybe teszik csípõs, fûszeres ízéért.
    Használják étvágygerjesztõ hatásáért is, kóros lefogyás ellen.

  • Fűszer , Fűszerek

    Kardamom zöld egész 20g

    A közel-keleti és az indiai konyha egyik legfontosabb fûszere. Ízesíthetünk vele húsokat, zöldségeket de a párolt rizsnek is különösen finom ízt ad. A Közel-Keleten a feketekávé elengedhetetlen ízesítõje.

  • Fűszer , Fűszerek

    Római kömény egész 50g

    Kedvelt keleti fûszer, például Indiában a currykeverék egyik alkotórésze. Más tájakon is fontos alapanyaga különbözõ fûszerkeverékeknek. Használják még a thai, közel-keleti, észak-afrikai, mexikói és dél-amerikai konyhákban is. Hüvelyesek (bab, lencse, sárgaborsó), húsok, halak, rizses ételek ízesíthetõk vele.

  • Fűszerek , Közel kelet

    Sicam Harissa paszta 70 g tubusos

    Közkedvelt az afrikai országokban legfõbben Tunéziában, a harissa egy fûszeres csípõs krém, ezért nagyon keveset kell belõle használni.

    A marokkóiak a kuszkuszra, a szírek, algériaiak, törökök a húsokhoz kínálják.

    Eszik fokhagymával, olíva bogyóval, vagy olíva olajjal, vagy pusztán magában, keverik paradicsommal is, hogy a szósz üdébb ízû legyen.